Bespaar op je autoverzekering

De meeste mensen hebben goed zicht op hun vaste lasten. Iedere maand heb je vaste lasten van bijv. boodschappen, verzekeringen, hypotheken e.d. Maar vergeet daarbij je autoverzekering niet. Je betaalt vaak per maand, of misschien wel per kwartaal. Hoe dan ook, het zal toch betaald moeten worden en wie weet kun je daar wel geld op besparen. Veel mensen staan er niet zo bij stil en als ze eenmaal een verzekering hebben afgesloten laten ze het vaak voor wat het is. Wellicht has je eest volledig casco dekking en is de auto nu alweer zes jaar of ouder is deze optie dan nog wel relevant? Daar zou je je eens kunnen verdiepen want alleen WA of deels casco kan dan ook en dan ben je per maand wel veel goedkoper uit.  

Direct je auto verzekeren

Je wil veilig de weg op en daarvoor kun je direct je auto verzekeren. Het is allemaal zo geregeld en je ziet dan ook wat je per maand kwijt bent en wat de voorwaarden zijn. Houd ook je eigen risico in de gaten en bekijk wat de mogelijkheden zijn als je bijv. je polis wil veranderen. Eens in de zoveel tijd kan het gunstig zijn om te kijken of dat overstappen zinvol is. Het zou je toch weer tientallen euro’s per jaar kunnen opleveren en dat is altijd mooi meegenomen.

About the author